Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firmă din Alba, amendată cu 55.000 de lei pentru transporturi ilegale de lemn. 1.400 de metri cubi, confiscați valoric

Publicat

lemn 1

O firmă de prelucrare a lemnului din Alba a fost amendată cu 55.000 de lei, iar poliția a confiscat valoric (la valoarea lor, nu fizic) 1.400 de metri cubi de material lemnos, cantitate despre care, din verificări, a rezultat că a fost expediată ilegal de societate către alte firme, timp de șase luni. Nu este însă vorba despre polițiștii din Alba, ci despre cei din Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură la două societăți comerciale situate în județul Covasna, respectiv județul Alba, aplicând 7 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 55.000 lei pentru nerespectarea legalității din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

”Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 7 decembrie 2018 – 17 mai 2019, societatea comercială cu sediul social în județul Alba și punct de lucru în județul Covasna a expediat în mod continuu cantitatea de aproximativ 1.400 mc material lemnos către diferite societăți comerciale din alte locații, fără ca acestea să fie trecute fizic prin depozitul aflat la punctul de lucru din județul Covasna”, precizează Poliția Brașov, într-un comunicat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au confiscat valoric cantitatea de aproximativ 1.400 mc material lemnos de diferite specii și sortimente, însumând peste 400.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax