Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Cugir, prădată de paznici. Trei bărbaţi au furat alamă în valoare de peste 5.900 de euro

Publicat

pol

Trei bărbaţi din Cugir au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce au sustras alamă în valoare de peste 5.900 de euro, din magazia societăţii la care asigurau paza.

Joi, 21 iunie, poliţiştii din Cugir au reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unei infracţiuni de furt din incinta unei societăţi comerciale din Cugir, în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 15 iunie.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 14/15 iunie 2012, B.I.D., de 23 de ani, B.I., de 32 de ani şi G.I., de 33 de ani, toţi din Cugir, angajaţi la o societate care asigură paza locaţiei, în timp ce erau de serviciu, au sustras dintr-o magazie a societăţii,  cantitatea de 750 de kg alamă, în valoare de 5.962 euro, pe care ulterior au valorificat-o la un centru de colectare a deşeurilor feroase.

Faţă de cei 3 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax