Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Lancrăm, amendată cu 10.000 de lei pentru COMERŢ ILEGAL cu LEMN. Poliţiştii au confiscat 145 mc de material lemnos cumpărat fără acte

Publicat

lemne, material lemnos, O firmă din Lancrăm a fost amendată cu 10.000 de lei pentru comerţ ilegal de lemn, după ce poliţiştii şi specialiştii silvici au descoperit că administratorul a cumpărat fără acte 145 mc. Marfa a fost confiscată.

În baza Planului de acțiune “Scutul Pădurii 2015”, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba au efectuat un control la o societate comercială cu sediul social în localitatea Lancrăm, judeţul Alba.

Oamenii legii constatat că, în perioada ianuarie – septembrie 2015, administratorul societății a achiziționat cantitatea de 145,2 mc material lemnos fără documente de provenienţă.

Pentru neregulile constatate societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei şi s-a luat măsura complementară de confiscare a cantității de 145,2 mc. material lemnos, transmite IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax