Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Săsciori, amendată cu 10.000 de lei de poliţişti. Nu avea acte de provenienţă pentru peste 40 mc de lemn

Publicat

În urma unei acţiuni de verificare a unor societăţi cu activitate în tăierea şi prelucrarea lemnului pe Valea Sebeşului, poliţiştii au amendat o firmă din Săsciori cu 10.000 de lei şi au confiscat peste 40 mc material lemnos pentru care firma nu a putut prezenta acte de provenienţă.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, sprijiniţi de poliţişti de investigare a fraudelor şi lucrători ai Direcţiei Silvice Alba precum şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au organizat, marţi, o acţiune de combatere a ilegalităților comise în domeniul tăierii, transportului, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

S-a acţionat în zona Valea Sebeşului, unde au fost efectuate verificări la patru societăţi comerciale de profil. La una dintre societăţile comerciale verificate, situată în comuna Săsciori, s-a constatat că a primit cantitatea de 40,951 metri cubi buștean, de esenţă rășinoasă, pentru care, reprezentanţii societăţii, nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Față de administratorul societăţii a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax