Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Sebeş, prădată de angajaţi. Doi agenţi de pază şi un complice, prinşi în timp ce furau 627 kg de fier din incinta societăţii comerciale

Publicat

pol

Doi tineri din Vinţu de Jos şi unul din Ighiu au interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce, luni noaptea, au fost prinşi de către poliţişti în timp ce sustrăgeau 627 kg de fier din incinta unei firme din Sebeş. Cei doi tineri din Vinţu de Jos erau agenţi de pază la societatea prădată.

În noaptea de duminică spre luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au prins în flagrant pe C.A.I., de 26 de ani, din comuna Ighiu, R.R.C., de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, şi M.R.I., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 627 kg fier, din incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş.
Cu ocazia investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în cursul zilei de duminică ,9 septembrie, R.R.C. şi M.R.I., agenţi de pază ai societăţii, s-au înţeles cu C.A.I., ca, în jurul orelor 20.00, acesta din urmă să meargă cu autoturismul personal în curtea societăţii, unde au încărcat fierul, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase.
Întrucât în zona respectivă au fost reclamate mai multe furturi de fier, inclusiv de la societatea comercială la care cei doi agenţi de pază erau angajaţi, poliţiştii din Sebeş au organizat mai multe acţiuni specifice care au condus, în final la identificarea suspecţilor de comiterea furturilor.
Prejudiciul, în valoare de 2.997 lei a fost recuperat, iar faţă de cei 3 învinuiţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de luni, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Unitatea de parchet a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.
Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei învinuiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax