Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Tg. Mureş cu punct de lucru în Alba Iulia, amendată pentru munca „la negru”. Alte sancţiuni de la ITM, de peste 20.000 de lei pentru agenţi economici

Publicat

itm alba 2Inspectorii ITM Alba au amendat cu 10.000 de lei o firmă din Târgu Mureş cu punct de lucru în Alba Iulia, pentru munca “la negru”. Societatea, cu obiect de activitate comerţ de îmbrăcăminte în magazine specializate, avea o persoană fără forme legale de angajare.

În perioada 29 spetembrie –3 octombrie, inspectorii ITM Alba au verificat în domeniul relaţiilor de muncă activitatea a 42 de agenţi economici, cu un număr total de 509 angajaţi. Au depistat 61 de nereguli şi au aplicat şapte amenzi în valoare totală de 20.300 de lei.

Pentru muncă “la negru” a fost sancţionată cu 10.000 de lei firma “Expo Busines Tex” SRL Tg. Mureş, Punct de Lucru Alba Iulia, care a fost depistată cu o persoană fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 48 de unităţi şi date o amendă de 4.000 de lei şi două avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax