Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Vidra, amendată pentru „munca la negru”. Rezultatele controalelor derulate de ITM Alba la peste 100 de agenţi economici din judeţ

Publicat

O firmă din localitatea Vidra din Munţii Apuseni s-a ales cu amendă de 30.000 de lei după ce inspectorii ITM Alba au descoperit că primise la lucru trei persoane fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, aceştia au dat sancţiuni în valoare totală de aproape 80.000 de lei, pentru nereguli în domeniul relaţiilor în muncă şi sănătăţii şi securităţii în muncă.

În perioada 31 martie – 5 aprilie, inspectorii ITM Alba au controlat 103 de agenţi economici, cu un număr total de 608 de salariaţi, în domeniul relaţiilor de muncă. Au constatat 130 deficienţe şi au aplicat 19 amenzi în valoare totală de 66.600 lei. Din această, sumă, 30.000 de lei reprezintă o sancţiune pentru “munca la negru”, iar 20.000 de lei pentru netransmiterea a două contracte de muncă la Revisal.

Firma sancţionată pentru „munca la negru” este “Resalv Expert” SRL Vidra, pentru trei persoane fără forme legale de angajare, cu amendă de 30.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 74 de unităţi şi aplicate trei amenzi, de 12.000 de lei şi şapte avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax