Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firmă nouă pentru ”vânătoarea” de gândaci, șobolani și țânțari la Alba Iulia. Contract de 500.000 de euro

Publicat

Primaria Alba Iulia a încheiat după mai bine de 6 luni, de la data stabilită inițial, contractul pentru dezinsecția și deratizarea spațiilor publice din municipiu.

Procedura de semnare a contractului a fost întârziată, de faptul că  firmă care s-a ocupat anterior de deratizare în oraș, a pierdut ultima licitație și a contestat în instanță raportul procedurii prin care a fost desemnat câștigătorul.

În urma semnării contractului de peste 2. 400.000 de lei, în Alba Iulia de dezinsecție se va ocupa pentru următorii 4 ani, societatea DD Chim SRL Deva, o firmă deloc nouă în ceea ce privește contractele pe bani publici.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat pentru Alba24, că primăria a semnat săptămâna trecută, contractul pentru dezinsecția și deratizarea orașului, cu firma DD Chim SRL Deva.

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia a câștigat în instanță contestația privind serviciul de deratizare. Contract de 2,5 milioane de lei

Licitația a fost câștigată în urmă cu mai bine de 6 luni, dar firma de pe locul al 2 lea, a contestat raportul la Curtea de Apel. Primăria a câștigat procesul la sfârșitul lunii ianuarie și a putut finaliza procedura.

Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată societatea DD Chim SRL Deva, care a avut o ofertă de 2.486.893 lei (aproape 500.000 de euro). Pe locul doi s-a clasat firma Coral Impex SRL Ploieşti (firma care a contestat licitația), cu valoarea ofertei de 2.575.222 lei, în timp ce locul trei a revenit operatorului Compania Romprest Service SA Bucureşti cu o ofertă de 4.075.937 lei, toate sumele fiind fără TVA.

Pleșa a mai declarat că firma își va începe activitatea din data de 4 martie. Prima dată dezinsecția și deratizarea va începe în instituțiile publice subordonate primăriei și în școli.

Firma din Deva nu este străină de contracte pe bani publici. Potrivit jurnaliștilor de la antena 3, în vara lui 2018, DD Chim SRL Deva, a obținut un contract cu primăria municipiului Arad. De asemenea jurnaliștii mai notau că firma a fost contractată ani buni de către primăria din Deva pentru serviciile de dezinsecție.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax