Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firme care lucrează la autostrada Orăştie – Sebeş, amendate de ITM Alba. Sancţiuni de 70.000 de lei pentru munca „la negru”

Publicat

Firmele care desfăşoară lucrări de construcţii în sectorul autostrăzii Orăştie – Sibiu au fost în vizorul inspectorilor ITM Alba, în perioada 21-22 august. Trei dintre acestea s-au ales cu amenzi în valoare totală de 70.000 de lei, pentru angajări fără acte legale.

În urma controalelor efectuate de inspectori ITM Alba, „Urs Construct” SRL Alba Iulia a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că a fost depistată cu o persoană în lucru fără forme legale de angajare.

„Art Instal” SRL Alba Iulia și „Toro Tech” SRL Bucureşti – Punct de lucru Autostrada Deva-Sibiu au fost amendate cu suma de 30.000 de lei fiecare pentru că au fost depistate cu câte trei persoane muncind „la negru”.

În perioada 21-22 august au fost controlate 30 de unități în domeniul relațiilor de muncă, iar în sectorul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost verificate 33 de unități și aplicate șase amenzi în valoare de 24.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax