Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firme care vând piese auto, amendate de Poliția Alba și Garda de Mediu. Controale pentru prevenirea și combaterea fraudelor

Publicat

Poliția Alba a amendat 10 firme care comercializează piese auto, în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a fraudelor. Verificările au fost derulate împreună cu specialiștii Gărzii de Mediu.

Potrivit IPJ Alba, în 30 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii din Aiud, Sebeș, Cugir și Câmpeni precum și de reprezentanți ai Gărzii de Mediu Alba, au desfășurat o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comerțului cu piese auto noi și second hand.

În cadrul acțiunii, au fost verificați 12 agenți economici specializați în acest tip de comerț, iar la 10 dintre aceștia au fost identificate nereguli care au fost sancționate, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul, cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax