Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firme din Alba sancționate de inspectorii ITM pentru munca „la negru”. Amenzi în valoare de peste 50.000 de lei

Publicat

Trei firme din județul Alba au fost sancționate de inspectorii ITM pentru că au primit la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 30 iunie- 4 iulie au fost controlate un număr de 43 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

În urma controalelor care au avut loc săptămâna trecută, inspectorii ITM au depistat și amendat pentru „munca la negru” trei unități comerciale.

Este vorba despre S.C. PECO APUSENI SRL care a fost găsită cu o persoană fără forme legale de angajare și amendă cu suma de 10.000 lei. Aceeași amendă a fost aplicată și la SC EXPERT FERM LAND SRL pentru o persoană care muncea „la negru”.

PFA SIBIŞAN LIVIU LIVIUS a fost sancționat cu suma de 30.000 de lei pentru că a primit la muncă trei persoane fără formă legală de angajare.

În aceeași perioadă au fost controlate 43 de unități în domeniul relațiilor de muncă și aplicate, pe lângă cele trei amenzi mai sus menționate, alte două sancțiuni în valoare de 2.500 de lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate un total de 23 de unități și aplicată o amendă în valoare de 3.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    luni, 07.07.2014 at 20:50

    Felicitari ITM – ati mai lasat cativa oameni fara servici. Firmele respective angajau la negru probabil pentru ca nu isi permiteau sa plateasca taxele, iar acum dupa amenzile primite cel mai probabil se vor inchide de tot, ca urmare lasand si mai multi oameni fara un loc de munca, pe care abia si l-au gasit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax