Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Băutură expirată, vândută de mai multe magazine din Albac și Câmpeni. Amenzi date și alcool confiscat

Publicat

alcool confiscat

Trei unități comerciale din Albac și Cîmpeni, care aveau la vânzare băuturi alcoolice expirate sau fără prețul expus, au fost amendate de polițiștii de la Investigarea Fraudelor. Aceștia au confiscat 49,5 litri de alcool.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba Serviciul de Investigare a Fraudelor și polițiștii Secției 9 poliție Rurală Câmpeni au efectuat  un număr de 9 controale la mai multe societăți comerciale. Au fost găsite nereguli la două societăți comerciale din Albac și la o societate comercială din Câmpeni.

Polițiștii au constatat faptul că acestea ofereau spre vânzare băuturi alcoolice, fără a avea expus prețul de vânzare, unele dintre băuturi având și termenul de valabilitate expirat.

Cele trei societăți comerciale au fost sancționate contravențional, conform Legii 12/1990 privind activitățile comerciale ilicite, cu amendă de 4.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 49,5 litri de băuturi alcoolice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax