Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firme și autovehicule controlate și peste 100 de persoane legitimate de polițiști într-o acțiune de combatere a criminalității stradale

Publicat

Firme și autovehicule controlate, dar și peste 100 de persoane au fost legitimate de polițiști joi, 10 iulie, într-o acțiune organizată pentru combaterea criminalității stradale și asigurării siguranței în trafic. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 20.000 lei.

La data de 10 iulie 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale Alba Iulia şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, au acţionat pe raza de competenţă teritorială în scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale şi asigurării unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic.

În cadrul acestor activităţi au fost controlate 11 societăţi comerciale şi 90 de autovehicule şi legitimate 125 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.480 lei, reţinute două certificate de înmatriculare şi două permise de conducere.

Dintre acestea, 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 5 sancţiuni pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite iar 76 de sancţiuni pentru nerespectarea normelor rutiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax