Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firme şi Blaj şi Teiuş, amendate pentru „munca la negru”. Sancţiuni de zeci de mii de lei aplicate de inspectorii ITM Alba, în urma controalelor la agenţi economici

Publicat

Inspectorii ITM continuă controalele în județul Alba pentru a depista neregulile în activitatea agenţilor economici. În perioada 2-6 iunie, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 60.000 de lei. Două firme au fost depistate cu persoane muncind „la negru” și au fost amendate conform legii.

În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate, în perioada menționată, 83 de unități și au fost aplicate 9 amenzi în valoare totală de 60.300 lei din care două amenzi în cuantum de 50.000 lei, pentru muncă „la negru”.

Societăţile comerciale sancţionate pentru persoane primite la muncă ilegal sunt „For All” SRL Blaj care a fost depistată cu o persoană fără forme legale de angajare și „Volar Magnetus” SRL Teiuş, cu patru persoane fără forme legale de angajare – amendă în valoare de 40.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate un număr de 54 de unități și aplicate patru avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax