Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firmele vor putea oferi angajaților abonamente la sălile de sport. Cheltuiala va fi deductibilă în limita unei sume anuale

Publicat

Abonamentele la sală pentru angajați vor fi deductibile pentru companii, după ce Parlamentul adoptat o lege în aceste sens.

Firmele din România vor putea oferi angajaților abonamente pentru sport și programe de recuperare medicală, iar aceste cheltuieli vor putea fi deduse, în limita a 400 de euro pe an pentru fiecare angajat.

Vezi și Zile libere 2023. Minivacanțe

Informația vine dintr-o postare a USR, partid care a inițiat legea.

“Legea adoptată de Parlament introduce, după modelul deducerilor pentru Pilonul III și pentru asigurările de sănătate, o nouă deducere: pentru sălile de sport și alte facilități sportive.

Legea are drept scop ca românii să poată merge să facă sport și mișcare, să aibă un stil de viață mai sănătos”, a declarat Claudiu Nasui, deputat USR și fost ministru al Economiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax