Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fiscul a băgat spaima în companiile multinaționale din România. De ce se tem cel mai tare reprezentanții acestora

Publicat

anaf 95% din reprezentaţii companiilor multinaţionale prezente în România consideră că vor fi mai expuşi controalelor fiscale în viitor ca urmare a modificărilor aduse de baza impozabilă şi a mutării artificiale a profiturilor în alt stat, reiese dintr-un sondaj online realizat de Deloitte România.

Potrivit cercetării, jumătate dintre reprezentanţii mediului de afaceri din România consideră că vor avea obligaţii de raportare suplimentare, 17% se aşteaptă la o creştere a impozitului pe profit datorat, iar 13% anticipează o dublă impozitare a unor venituri.

De asemenea, 68% anticipează că va crește riscul ca Fiscul să facă ajustări ale prețurilor practicate în tranzacțiile intra-grup în cadrul controalelor fiscale ca urmare a implementării directivei europene privind raportarea obligațiilor în fiecare țară (country by country reporting adoptat de România prin OUG 42/2017).

Sondajul online a fost făcut în perioada august – septembrie 2017.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax