Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fiul arhitectului Lăncrănjan, rănit într-un accident la Turda. Avea 0,42 mg alcool în aer expirat

Publicat

Fiul arhitectului Gheorghe Lăncrănjan-Franchini din Alba Iulia, Radu Lăncrănjan, a fost rănit într-un accident rutier la ieşire din Turda spre Alba Iulia, în prima zi din 2013. A pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea şi s-a răsturnat cu maşina în décor. A suferit o fractură la picior şi a fost operat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Moldoveneşti, în zona sensului giratoriu de la ieşire din Turda spre Alba Iulia, la ora 11.30. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de parapeţii din zonă şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg alcool în aer pur expirat. Tânărul a fost rănit grav, suferind o fractură la picior. A fost internat la un spital din Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax