Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fiul omului de afaceri din Cugir decedat în Arad a fost transferat de urgenţă la spitalul din Timişoara. Vedeţi care este starea familiei

Publicat

Patronul localului „Pizza Caffe Retro” din Cugir şi-a pierdut viaţa, miercuri, într-un grav accident la Arad. Soţia, mama şi cei doi copii ai săi, pasageri în maşină au fost de asemenea grav răniţi. Veştile medicilor de la Spitalul Clinic Arad nu sunt cele mai bune. Fiul lui Ioan Dobran, în vârstă de 12 ani a suferit un politraumatism toracic şi a fost transferat la spitalul din Timişoara.

Potrivit managerului Spitalului Arad, Teodora Olariu, starea băiatului este în continuare gravă, iar joi i s-au efectuat analize şi a fost transferat la spitalul din Timişoara. Băiatul a fost supus, miercuri, unei intervenţii chirurgicale, starea lui este stabilă, dar respiră artificial. Mama copilului este de asemenea în stare gravă. Aceasta a fost diagnosticată cu un traumatism la coloană şi este supusă tratamentului.

Sub supraveghere medicală se mai află şi mama lui Ioan Dobran şi fiica în vârstă de 8 ani, dar viaţa lor nu este pusă în pericol.

Ioan Dobran a decedat miercuri într-un teribil accident ce avut loc pe raza localităţii arădene Pecica. Acesta se afla la volanul autoturismului marca Audi A6 de culoare neagră şi a intrat în coliziune cu un TIR ce transporta lemne. Potrivit şoferului TIR-ului, autoturismul a intrat în depăşirea unui biciclist, dar în urma acestei manevre a acroşat autotrenul care circula din sens opus. Acesta nu ar fi apreciat bine distanţa şi ar fi circulat cu viteză. În urma impactului, Ioan Dobran a decedat, iar soţia, mama şi cei doi copii, un băiat de 12 ani şi o fată de 8 ani au fost răniţi. Citiţi aici mai multe detalii despre accident.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jurj Paula

    sâmbătă, 24.12.2011 at 15:27

    As dori sa ne tineti informati in legatura cu starea baiatului daca e posibil. Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax