Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Flagrant al politiștilor BCCO Alba Iulia: tânăr prins în timp ce primea un colet plin cu droguri. A fost reținut

Publicat

Un tânăr de 36 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost prins în flagrant, în timp ce primea un colet cu droguri provenit din Spania. Acțiunea a fost derulată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia.

Aceștia au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Miercuri, 6 septembrie 2023, polițiștii  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Alba Iulia, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict, a persoanei bănuite, de 36 de ani, din municipiul Cluj – Napoca, fiind depistat în timp ce ar fi ridicat un colet care conținea 4.500 de grame de cannabis, de la o firmă de curierat din municipiul Sebeș, județul Alba.

Din cercetări, a rezultat că drogurile ar fi fost expediate de către acesta, din Spania.

La data de 6 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție, a transmis Poliția Alba.

Două colete cu droguri, trimise din Spania prin intermediul unei firme de curierat. Precizările DIICOT

UPDATE: Potrivit DIICOT, s-a reținut că, în perioada 2-6 septembrie 2023, inculpatul a transportat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, două colete în care au fost disimulate mai multe pachete vidate conținând canabis.

În 6 septembrie, inculpatul a fost prins în flagrant după ce a ridicat pachetele ce conțineau o cantitate de  peste 4,5 kilograme canabis.

Joi, 7 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax