Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Flagrant al polițiștilor din Alba Iulia. Au prins doi minori care încercau să vândă o bicicletă furată

bicicleta

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au organizat un flagrant, în urma căruia au prins doi minori care au încercat să vândă o bicicletă furată. Cei doi copii, în vârstă de 15 și 16 ani, ar fi furat două biciclete, în data de 22 iunie, din scara unui bloc din municipiu. 

Pe una dintre cele două biciclete au încercat să o vândă, dar oamenii legii au intrat pe fir și au reușit să recupereze ambele biciclete: una scoasă la vânzare, iar alta ascunsă într-o locuință din cartierul Oarda.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Alba Iulia au recuperat două biciclete furare de doi minori din scara unui bloc de pe strada Vasile Goldiș. Cei doi minori au încercat să vândă bicicletele și au postat un anunț pe un site specializat în vânzări.

La data de 22 iunie 2019, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie din Alba Iulia cu privire la faptul că din scara blocului în care locuiește au fost sustrase două biciclete lăsate neasigurate.

Polițiștii au demarat activitățile de verificare, iar în urma investigațiilor efectuate, au reușit să identifice doi minori, de 15 și 16 ani, primul din Alba Iulia, iar al doilea din Berghin, ca persoane bănuite de săvârșirea furtului.

Aceștia ar fi postat, folosindu-se de un pseudonim, un anunț pe un site privind vânzarea uneia dintre biciclete. Polițiștii au intrat pe fir și au organizat un flagrant, în urma căruia bicicleta scoasă la vânzare a fost recuperată. Ulterior, polițiștii au reușit să recupereze și cea de-a doua bicicletă, care fusese ascunsă de cei do al municipiului Alba Iulia.

Față de cei doi minori a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat, iar cele două biciclete au fost restituite păgubiților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate