Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FLAGRANT DE MITĂ la Alba Iulia. Bărbat prins în timp ce primea bani pentru a ”rezolva” un permis auto suspendat

Publicat

bani

Un bărbat din Alba a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 100 euro și 100 lei. Bărbatul a mai primit, și în luna decembrie a anului 2018, 600 de lei de la două persoane, pe care le-a lasat să creadă că ar avea influență asupra unor funcționari din poliție, în sensul de a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat al unuia dintre cei doi.

Potrivit DGA Alba, în data de 8 ianuarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a pus în mișcare acțiunea penală față de C.C., inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar și interzicerea părăsirii țării pe o perioadă de 60 de zile.

În aceeași zi, două persoane au depus denunț la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba prin care au sesizat faptul că C.C. a pretins și primit, în cursul lunii decembrie 2018, suma de 600 lei de la aceștia, lăsând să se creadă că ar avea influență asupra unor funcționari din poliție, în sensul de a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat al unuia dintre denunțători, înainte de expirarea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce.

Ulterior, unul dintre denunțători a fost contactat de C.C., care i-a pretins suma de 100 euro și 100 lei în același scop, întâlnirea urmând să aibă loc în municipiul Alba Iulia în data de 8 ianuarie.

Denunțul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar, în baza ordonanței de delegare a procurorului de caz, ofițerii de poliție judiciară ai Serviciul Județean Anticorupție Alba l-au prins în flagrant pe C.C., în timp ce a primit suma de 100 euro și 100 lei de la denunțătorul pentru care ar fi trebuit să intervină în vederea restituirii permisului suspendat.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax