Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FLAGRANT la Alba Iulia. Trei bărbați care au furat din locuințe au fost prinși de poliţiştii de investigaţii

Publicat

politie


duba politie noaptea Trei bărbați au fost depistați în municipiul Alba Iulia, în urma unui flagrant organizat în noaptea de miercuri spre joi, de către polițiștii de investigații criminale din Ilfov, la scurt timp după ce aceștia ar fi comis furturi din trei locuințe din municipiile Brașov și Cluj.

De asemenea, joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au efectuat patru percheziții în municipiul București, la o casă de amanet și  la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință.

UPDATE: În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o armă neletală, deţinută în mod ilegal de către una dintre persoanele vizate, 150 de grame de bijuterii din aur, bani, ceasuri şi aparatură electronică.

În urma flagrantului organizat în municipiul Alba Iulia, precum şi a probatoriului administrat, cei în cauză au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Vineri, aceştia vor fi prezentaţi magistraţilor cu propuneri procedurale legale, potrivit IGPR.

În perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, din municipiul București, au pătruns în  imobile de pe raza județelor Ilfov (localitățile Măgurele, Popești-Leordeni și Otopeni), Brașov, Cluj și a municipiului București, de unde au sustras bani, bijuterii și aparatură electronică.

În urma investigațiilor a reieșit faptul că persoanele în cauză au pătruns în blocuri, cu pretextul distribuirii de pliante, pentru a verifica dacă proprietarii se află în imobilele vizate, după care, pentru a pătrunde în acestea, ar fi escaladat și forțat ferestrele tip termopan.

Persoanele în cauză au fost audiate pentru stabilirea întregii activități infracționale, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax