Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Flaviu Cozuc, prefect de Alba „cu acte în regulă”. Decizia de numire în funcţie, temporar, a fost publicată în Monitorul Oficial

Publicat

Flaviu Mircea Cozuc este prefect „cu acte în regulă”. Hotărârea de numire acestuia în funcţie, temporar, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Nominalizat de Partidul Conservator şi numit în funcţie în şedinţa de miercuri, 24 octombrie, a Guvernului, Flaviu Cozuc are 39 de ani, este economist de profesie şi a fost angajat la compartimentul de audit din Primăria Sebeş.

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu. În perioada 1997 – 2001, a fost economist la SC „Transsat” SRL Alba Iulia, în 2001 – 2007, a fost economist la SC „Sedirom” SRL Vinerea, iar din 2007 până 2009 a fost director administrativ la aceeaşi firmă. Din iunie 2009, a fost angajat la Primăria Sebeş, la Compartimentul de Audit Public Intern, ca auditor public intern.

Reamintim că Dan Coriolan Simedru și-a depus oficial demisia din funcția de prefect, la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Acesta a fost validat de către Delegaţia Permanentă a Comitetului Executiv al USL pentru candidatura la Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Cugir-Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. RASPUNS ALBA 24.RO ???

    marți, 30.10.2012 at 20:38

    De ce stergeti articolele stimate administrator de la fituica electronica alba 24 … ??? , faceti parte , s-au sunteti partasi la vre-o gasca politica ?
    Multumim , asteptam un raspuns

    • moderatorul de serviciu

      marți, 30.10.2012 at 20:54

      ? ce articol am sters?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax