Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Flaviu Mârza și Alexandru Dodi au primit trei de ”Da” la „Românii Au Talent”

Publicat

Flaviu și Ricki au dat publicul pe spate la preselecțiile ce au avut loc la Cluj, în cadrul show-ului ”Românii Au Talent”. Cei doi albaiulieni au prezentat câte un număr, fiecare. Dacă Alexandru Dodi (Ricki) a prezentat un ”Electro Dance”, Flaviu Mârza, a încântat audiența cu un dans țigănesc, pe melodia lui Bogdan de la Cluj, ”Aragaz cu butelie”.

Cei doi tineri au primit trei de ”Da”, dar și aplauzele publicului. Atât Flaviu, cât și Ricki au reușit să-i convingă pe cei trei jurați (Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre). ”Băieți, când ați intrat voi pe scenă și ați început voi pe scenă cu prezentarea aia, aia a fost așa, mai scârțâit, ziceai că eram la petrecere de Crăciun de la grădiniță. Al doilea lucru, nu credeam vreodată că cineva o să mă facă să mă distrez atât de mult pe un text atât de complex, precum aragaz cu butelie”, le-a spus Mihai Petre celor doi concurenți din Alba Iulia.

Și Andra a fost surprinsă de talentul celor doi albaiulieni. ”Mi-ați plăcut foarte mult, nu mă așteptam atunci când ați intrat să faceți un spectacol atât de frumos”, a spus Andra.

Chiar și după cele două dansuri etalate, Andi Moisescu a rămas în continuare „în ceață”; acesta nu realiza care dintre cei doi concurenți este cel de etnie romă și care nu. ”V-am urmărit cu mare atenție și nici în momentul de față nu îmi dau seama care e țigan și care nu. Pe mine nici nu mă interesează care din voi e țigan și care nu, pentru că amândoi sunteți doi oameni extrem de talentați, care m-au cucerit”, a spus Andi Moisescu, pentru cei doi albaiulieni, vineri seara, în cadrul emisiunii ”Românii Au Talent”.

În urma celor trei voturi pozitive, Flaviu și Ricki vor merge mai departe, în următoarea etapă a emisiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    sâmbătă, 17.03.2012 at 12:34

    FELICITARI ! ar trebui promovati acesti tineri…si nu numai ei, sunt atatea talente si nu le „lucram…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax