Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Flori pentru doamne şi domnişoare. Politicienii din Alba au adus primăvara în sufletul femeilor

Publicat

Femeile din Alba s-au putut considera, de ziua lor, cu adevărat norocoase. De 8 Martie, câteva mii de doamne şi domnişoare s-au simţit în centrul atenţiei, graţie liderilor partidelor politice din Alba, care le-au recompensat cu buchete de flori.

„Înarmaţi” cu garoafe, trandafiri şi lalele, politicienii, indiferent de culoarea lor politică şi-au părăsit pentru câteva ore birourile şi au adus primăvara  pe străzile municipiului Alba Iulia, dar şi în mai multe localităţi din judeţ.

Primarul Mircea Hava şi viceprimarul Ioan Bogăţan şi-au alocat din programul zilei pentru a face o vizită doamnelor de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia. Aceştia au oferit femeilor flori, un tort, dar şi pachete cu dulciuri pentru sărbătorite. Căminul de vârstnici a fost înveselit, de 8 Martie, prin cântecele oferite de ansamblul instituţiei.

Liderii PDL Alba au putut fi văzuţi şi prin oraş, oferindu-şi aprecierea trecătoarelor, dar şi prin instituţii publice şi redacţii ale ziarelor locale.

Nici organizaţia PDL Sebeş nu a neglijat doamnele din oraş. Posibilul candidat din partea PDL Alba la Primăria Sebeş, Dorin Nistor, împreună cu organizaţia PDL Sebeş şi cu viceprimarul Adrian Bogdan au vizitat femeile de la Primăria Sebeş, de la Spitalul Sebeş şi de la Centrul de îngrijire copii. Nici doamnele trecute de prima tinereţe nu au rămas nerăsplătite de 8 Martie. Dorin Nistor şi liderii PDL s-au oprit şi pe la Căminul de vârstnici, pentru a le reaminti acestora că pentru o zi, cel puţin, sunt cele mai importante. Vizita a continuat la mai multe firme private din municipiu şi instituţii publice, iar, după orele amiezii, aceştia au pornit pe străzile oraşului, pentru a aduce un zâmbet pe buzele trecătoarelor.

La fel de atenţi cu reprezentantele sexului frumos au fost şi liberalii. Liderii PNL Alba, Teodor Atanasiu, Florin Roman şi Simone Albani au vizitat doamnele de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, Căminul de bătrâni din Cetate, dar şi de la mai multe instituţii publice şi firme private din oraş. Nu au fost uitate nici cadrele didactice şi părinţii din Şard, dar şi localnicii din Ighiu şi Ighiel, Vinţu de Jos şi Blandiana, unde liberalii s-au deplasat de 8 Martie. La fel ca şi colegii de la Putere, aceştia s-au plimbat şi prin cartierele Alba Iuliei, pentru a-şi arăta aprecierea faţă de doamne.

Aşa cum anunţau în urmă cu o săptămână, liberalii au organizat de 8 Martie o acţiune comună cu PSD. Reprezentanţii USL au putut fi văzuţi împreună oferind flori femeilor din Alba Iulia. După ce şi-au petrecut dimineaţa alături de liberali, social-democraţii din Alba au făcut vizite şi femeilor din cartierul Cetate. Avocatul Ovidiu Jidveian, preşedinte PSD Alba Iulia şi-a arătat aprecierea şi doamnelor de la instanţele de judecată.

La Cugir, în centrul oraşului, reprezentanţii USL au împărţit florin, la rândul lor, doamnelor şi domnişoarelor. Au fost prezenţi primarul Adrian Teban, preşedintele TNL Cugir, Ovidiu Ciucur şi vicepreşedintele PSD Cugir, Aurel Păştină.

Citește și MESAJE de 8 MARTIE: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Ce să îi transmiți mamei, iubitei, colegelor sau profesoarelor

Flavia NICOLAE

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ion

    joi, 08.03.2012 at 15:56

    bravo dorin nistor,tot inainte te asteptam din nou la sebes!!!!!

  2. mimi

    vineri, 09.03.2012 at 18:15

    chiar ca seamana Dorin Nistor cu Mister Ben- te provoaca risul cand te gindesti ca din marele sef de garda s-a facut peste noapte mare politician . Si cind te gindesti ca vrea la Sebes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax