Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Flori și urări de la voluntarii Crucii Roșii pentru femeile de la maternitatea din Alba Iulia și cele de la Așezământul pentru persoane vârstnice „Sf. Andrei”

Publicat

Femeile de la Așezământului pentru persoane vârstnice „Sf. Andrei” Bărăbanț și cele internate la secția Maternitate a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au primit în aceste zile vizita voluntarilor de la Crucea Roșie Română filiala Alba care s-au grăbit să le ureze la mulți ani și să le dăruiască o floare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii din data de 8 martie.

În vederea marcării Zilei Internaționale a Femeii şi deopotrivă venirea primăverii, voluntarii Crucii Roşii Romane Filiala Alba dăruiesc ghiocei femeilor din cadrul Așezământului pentru persoane vârstnice „Sf. Andrei” Bărăbanț și doamnelor internate la secția Maternitate a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Activitatea se derulează în zilele de 5 și 6 martie, tocmai pentru a aloca suficient timp petrecerii unor momente frumoase alături de doamnele sărbătorite.

„Primăvara trebuie să constituie un prilej de veselie, zâmbete şi pace sufletească alături de oamenii dragi nouă.

Cu această ocazie, Crucea Roșie Romana Filiala Alba transmite tuturor voluntarilor noștri și femeilor <La multi ani> și o primăvară frumoasă”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax