Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Cîțu: De la 1 iunie, restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate

Publicat

Restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate, de la 1 iunie, a anunțat, marți, premierul Florin Cîțu. 

Dacă se atinge pragul de 5 milioane de persoane vaccinate, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă sau la munte.

„Accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv. Numărul de persoane infectate scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate. (…) Singura soluție de a scăpa de pandemie este vaccinarea. (…) Dacă ajungem la 5 milioane persoane vaccinate la 1 iunie, sunt câteva lucruri pentru sezonul estival: fără mască pe plajă, fără mască în drumeții la munte și facilități pentru persoanele vaccinate.

Putem să vorbimd despre restaurante, care pot să ajungă cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate  sau hoteluri pe litoral cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim despre evenimente private doar pentru persoanele vaccinate.

Deocamdată nu putem vorbi despre renunțatul măștii. Așteptăm 1 august pentru acest lucru, a precizat premierul Florin Cîțu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Triscian

    marți, 04.05.2021 at 14:07

    Singura sansa de a creste numarul de cazuri este vaccinarea. Cum a scazut acest numar de vaxinati, cum nu mai au guvernantii obiectul santajului cu masca si alte restrictii aberante.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax