Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Cîțu, după incendiul de la ”Matei Balș”: Așa nu mai merge! Nu putem cheltui 95% din resurse pentru salarii și sporuri

Publicat

Premierul Florin Cîțu a criticat astăzi lipsa investițiilor din sănătate și faptul că cea mai mare parte a bugetului merge spre salarii și sporuri, într-o intervenție în care a vorbit și despre incendiul de la Spitalul ”Matei Balș”.

”Metehnele sistemului de sănătate au fost prezente și azi. Deși au fost alocate resurse importante, 6,1% din PIB anul trecut, doar puțini au mers spre investiții. Nu putem cheltui 95% din resurse pentru salarii și sporuri, e nevoie de mai multe investiții.

Există o echipă complexă la Corpul de control care va prezenta și un raport final. Avem un raport preliminar. Așa nu mai merge.

Le spun angajaților din sistemele de control ale Ministerului Sănătății, Direcțiilor de Sănătate: ieșiți din birouri și faceți-vă treaba, altfel plecați acasă” a spus Cîțu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax