Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Cîțu, mesaj pentru liberali: această campanie nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea să recuperăm după 25 septembrie

Publicat

foto: facebook/Florin Cîțu

Cu aproape o lună înainte de alegeri, Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare către membrii PNL, în care le vorbește despre mandatul său pentru Congres.

Acesta transmite că vrea să devină președintele PNL pentru a crește economia și a moderniza România, dar și despre campania electorală din interiorul partidului care nu a adus beneficii pentru PNL.

”Dragi liberali, stimați colegi,

În mai puțin de o lună, suntem chemați să ne alegem președintele.

Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL.

Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie.

Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac.

Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate.

Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD.

Noi, PNL, livrăm, alegem calea matură, drumul corect, fără sloganuri, fără gloria momentului, dar cu rezultate! Noi, PNL, facem ca România să meargă mai bine. Așa a fost mereu, așa va fi întotdeauna!

Acesta este mandatul pe care vi-l cer pe 25 septembrie: să creștem economia, să modernizăm România!

Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Mulțumesc, Florin” a scris Cîțu pe facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax