Connect with us
Publicitate

POLITICA

Florin Roman: „Drumul neasfaltat dintre Pâclișa și Vurpăr ar fi putut salva orașul Alba Iulia de cozile infernale de mașini”

Publicat

Vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman susține că principalii vinovați pentru cozile de mașini care se întind pe zeci de kilometri, după ce circulaţia a fost deviată pe şoseaua de centură sunt primarul Mircea Hava și preşedintele CJ, Ion Dumitrel.

În opinia liderului liberal, cei doi nu s-au gândit la soluții pentru deblocarea traficului şi au demarat proiectul fără să ia în considerare urmările. Florin Roman susţine că nu a fost o idee prea bună alegerea, ca principală cale de acces și ieșire din oraș, o stradă unde este nivel de trecere peste calea ferată și o serie de indicatoare rutiere și restricţii care mai tare încurcă şoferii, decât îi ajută. În schimb, a precizat că o soluţie salvatoare era drumul care leagă Pâclișa de satul Vurpăr din Vinţu de Jos.

„Cei doi vinovați sunt Mircea Hava și Ion Dumitrel. Mircea Hava, pentru că a mai trecut printr-o situație de acest gen cu lucrările la podul peste Mureș și nu a învățat nimic. Nu a învățat nimic din disconfortul cetățenilor din Alba Iulia și Sebeș, nu a învățat din pierderile  financiare pe care le-au suportat agenții economici obligați să facă un ocol de zeci de kilometri pentru a-si transporta mărfurile. Nu au pregătit din timp rutele de ocolire pentru a fluidiza traficul rutier, este imposibil cum din atatea posibilități s-au gândit la cea mai proastă, adică au ales ca ieșirea și intrarea din oraș să se facă printr-o zonă unde vizavi este calea ferată şi unde oricum sunt restricții de circulaţie, sunt semne de <Cedează trecerea> de <Stop>. La fel de vinovat este președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, pentru că nu a facut un lucru absolut normal, pe care il cerem de ani de zile, să asfalteze acea bucată de 5 kilometri de drum care face legătura între Pâclișa și Vurpăr, Vinţu de Jos. Și, dintrodată, alabiulienii și sebeșenii nu ar mai fi avut parte de un trafic de coșmar”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele PNL Alba.

Acesta a precizat că problema ar trebui adusă în discuţie în umătoarea ședință de Consiliu Județean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax