Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: „Angajările la Fabrica de Arme Cugir nu se fac legal ci în baza adeziunii la PSD. Subprefectul Murg face presiuni asupra directorilor”

Publicat

Angajările la fabrica de Arme Cugir nu se fac potrivit legii ci în baza adeziunii la PSD. Aceasta este declarația vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, liberalul Florin Roman, care mai susține că subprefectul județului Alba, social-democratul Cornel Murg, face presiuni asupra directorilor instituțiilor deconcentrate pentru a obține diverse posturi și favoruri pentru PSD.

„Aș vrea să atrag atenția organelor de urmărire penală vis-a-vis de ceea ce se întâmplă la Fabrica de Arme din Cugir. Angajările la fabrică se fac nu potrivit legii ci în baza adeziunii la PSD impunându-se obținerea unor favoruri pentru partidul care i-a pus în acea funcție. Este un fenomen general. Niciun muncitor nu se poate angaja la fabrica de arme Cugir dacă nu devine membru al PSD”, spune Florin Roman.

Acesta susține că aceste manevre sunt operate din umbră de subprefectul județului Alba, social democratul Cornel Murg.

„În spatele acestor lucruri stă în special domnul subprefect Cornel Murg, omul care se ocupă de presiunile asupra directorilor de deconcentrate pentru obținerea de diferite posturi și favoruri pentru partidul pe care îl reprezintă. Îi atrag atenția domnului Murg că a depășit demult barierele legale, un subprefect nu trebuie să facă politică și nici să încalce legea”, a mai precizat Roman.

Roman: „Toți acceptă să adere la PSD pentru că au nevoie de loc de muncă”

„Este vorba despre câteva zeci de angajări, făcut în acest an și anul trecut. Toți acceptă să adere la PSD pentru că fiecare are nevoie de un loc de muncă și sunt condiționați. Noi știam de situația asta de ceva vreme, dar am crezut că sunt niște cazuri izolate, dar nu. Nu este intrare în fabrica de arme fără ca „ciuma roșie” să te oblige să devii membru de partid”, a mai spus Roman.

Deputatul Dan Simedru: „Am trimis mai mulți oameni la director, niciunul nu a fost angajat”

„La mine în audiență au venit mai mulți cetățeni care au dorit locuri de muncă. În mod oficial, am avut o discuție cu directorul de la fabrica de arme și l-am rugat să îi primească pe acei cetățeni și să le spună în ce condiții pot să obțină un loc de muncă. Niciunul dintre acei oameni, care nu sunt membri ai unui partid politic, pe care i-am trimis la domnul director general, nu a fost angajat. Nu cred că niciunul nu îndeplinea condiții”, a spus deputatul Dan Coriolan Simedru.

Liberalii susțin că vor face plângere penală, dacă oamenii vor prezenta situația în scris

„Dacă oamenii vor avea curajul să prezinte în scris această situație vom face plângere penală. Lucrurile au întrecut orice măsură”, a spus Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ghita grosu

    sâmbătă, 22.02.2014 at 01:36

    Mai Piticu Atomic, daca ai vazut ca nu merge cu banerele dai in aia care te-au promovat? Rusinica , in locul tau le multumeam k nu au dat mana cu Dumitrel si te-ai vazut si tu om, 🙂 vai viata ta . Ai sa vezi tu la europarlamentare scor de scor, istorie va scrie pe tine. De fapt ce sa cauti u in cartile de istorie :)? Un om mic pe banner mare?:)

  2. ipocritul

    sâmbătă, 22.02.2014 at 08:57

    Hm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax