Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, atac dur la adresa conducerii Fabricii de Arme din Cugir și a administratorului special, Cornel Murg

Publicat

fabrica de arme cugir 2

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a lansat un atac dur pe contul său de facebook împotriva conducerii Fabricii de Arme Cugir și a administratorului special, Cornel Murg.

Roman spune că în timp ce muncitorii câștigă mai puțin de 2.000 de lei, șefii ”și-au tras salarii cu sporuri de 10.000 de lei”. Acesta a publicat și un document în care se pot observa veniturile și clasele de salarizare ale conducerii fabricii. 

s

”La fabrica din Cugir, în timp ce mor oameni în accidente de muncă, șefii își stabilesc venituri de ștabi. În fabrica, muncitorii au condiții de muncă demne de evul mediu. Vara te sufoci, iarna îngheți! Leafa unui muncitor variază între 1.400 și 1.900 lei, în timp ce boșii PSD și-au tras salarii cu sporuri de până la 10.000 de lei. Cireașa de pe tort e indemnizația pensionarului de lux, dl. Cornel Murg.

În calitate de administrator special încasează circa 15000 de lei, la care se adaugă leafa de consilier al prefectului, indemnizația de la APA CTTA și pensia babană. Murg este cel care le plânge de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei. E un fel de Meleșcanu la nivel local, ce mănâncă cu 10 guri.

Sindicatele au cerut acoperirea integrală a transportului pentru muncitori. Directorii spun că nu au bani pentru decontarea integrală a navetei. Dar au pentru salariile lor. Iar angajările trebuie musai însoțite de adeziune la PSD.

Ce mai contează ca au pierdut și contractul cu Beretta, care însemna câteva sute de noi locuri de muncă. Leafa vine, timpul trece! La guvernare, PNL va interzice cumulul pensie cu salariu în sectorul bugetar! Sunt prea mulți Murg, săraci și cinstiți ca Iliescu”!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax