Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, atac dur la adresa conducerii Fabricii de Arme din Cugir și a administratorului special, Cornel Murg

Publicat

fabrica de arme cugir 2

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a lansat un atac dur pe contul său de facebook împotriva conducerii Fabricii de Arme Cugir și a administratorului special, Cornel Murg.

Roman spune că în timp ce muncitorii câștigă mai puțin de 2.000 de lei, șefii ”și-au tras salarii cu sporuri de 10.000 de lei”. Acesta a publicat și un document în care se pot observa veniturile și clasele de salarizare ale conducerii fabricii. 

s

”La fabrica din Cugir, în timp ce mor oameni în accidente de muncă, șefii își stabilesc venituri de ștabi. În fabrica, muncitorii au condiții de muncă demne de evul mediu. Vara te sufoci, iarna îngheți! Leafa unui muncitor variază între 1.400 și 1.900 lei, în timp ce boșii PSD și-au tras salarii cu sporuri de până la 10.000 de lei. Cireașa de pe tort e indemnizația pensionarului de lux, dl. Cornel Murg.

În calitate de administrator special încasează circa 15000 de lei, la care se adaugă leafa de consilier al prefectului, indemnizația de la APA CTTA și pensia babană. Murg este cel care le plânge de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei. E un fel de Meleșcanu la nivel local, ce mănâncă cu 10 guri.

Sindicatele au cerut acoperirea integrală a transportului pentru muncitori. Directorii spun că nu au bani pentru decontarea integrală a navetei. Dar au pentru salariile lor. Iar angajările trebuie musai însoțite de adeziune la PSD.

Ce mai contează ca au pierdut și contractul cu Beretta, care însemna câteva sute de noi locuri de muncă. Leafa vine, timpul trece! La guvernare, PNL va interzice cumulul pensie cu salariu în sectorul bugetar! Sunt prea mulți Murg, săraci și cinstiți ca Iliescu”!”


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” – răspunsul cinic al CNAS, după 17 zile de blocaj total în Sănătate

Publicat

card sanatate

Răspuns cinic al CNAS, în contextul în care pentru a 17-a zi la rând, platforma online care gestionează cardurile naționale de sănătate este total blocată. ”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” a spus purtătorul de cuvând al instituției. Pacienții reclamă că ”numai bolnavii în stare gravă mai beneficiază de serviciile medicilor de familie, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole gratuite de teatru la Alba Iulia cu trupa Skepsis. Programul verii

Publicat

a

Ca în fiecare an, trupa de teatru Skepsis propune publicului în lunile Iulie şi August un program atractiv de spectacole în aer liber la poarta a IV-a a Cetăţii. Primul weekend vesel cu Skepsis! Ca şi cum vara nu ar fi de-ajuns, ne vom încălzi în acest weekend cu două spectacol de Commedia dell Arte […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Turmă de oi în putrefacție, la câțiva kilometri de Alba Iulia. Imaginile groazei în pădurea Bărăbanț

Publicat

o

Imaginile groazei, lângă Alba Iulia. Zeci de oi moarte au fost abandonate în pădurea dintre Bărăbanț și Șard, la doar câțiva kilometri de oraș. Un cititor Alba24 a trimis o serie de fotografii incredibile. În fotografii se pot observa oile moarte de mult timp, intrate deja în putrefacție. Aproape, un câine este legat în lanți […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Statul la calculator poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Cum poți să eviți durerile de gât și spate

Publicat

munca birou

O zi de lucru petrecută la birou poate avea și ea efecte negative asupra corpului tău. Din cele opt ore pe zi de la birou, probabil petreci cinci sau șase dintre ele pe scaun în fața unui monitor. Există modalități prin care poți să eviți durerile de gât și de spate. Sfaturile lui John Cinkay, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate