Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman atac dur la adresa lui Dîrzu după ce acesta a cerut referendum pentru demiterea lui Mircea Hava

Publicat

florin roman

Reacție aproape furibundă a deputatului Florin Roman la adresa colegului său Ioan Dîrzu de la PSD, după ce, acesta din urmă, a cerut declanșarea unui referendum pentru demirerea primarului Mircea Hava. „Dacă tăcea, filosof rămânea” spune deputatul PNL de Alba, Florin Roman, după ultima declarație a deputatului PSD Ioan Dîrzu.

„Omul lui Liviu Dragnea în județul Alba le-a rezolvat pe toate! Cu PSD-ul său au mutat contribuțiile de la angajator la angajat, reducând salarii; au prorogat termenul de creștere a pensiilor românilor de la 1 ianuarie la 1 iulie, conform legii, care coroborate cu inflația și cu majorările de prețuri la alimentele de bază și utilități au dus la bani mai puțini în buzunarele pensionarilor; au jefuit bugetele municipiilor, orașelor și comunelor, oprind orice șansă de dezvoltare; au tăiat investiții pentru a susține ajutoarele sociale; au prăduit pilonul II de pensii private, luând cinic bani din munca copiilor pentru susținerea sistemului public de pensii și au tăiat de la autostrăzi și investiții pentru susținerea aparatului PSD.

Din păcate, am putea continua așa până dimineață! Ca să nu mai spunem că dinamitează justiția pe care o întoarce pe vremea lui Năstase și Cozmâncă, când partidul hotăra cine trebuie să fie arestat și cine nu!

Așteptam de la dl. Dîrzu să susțină prorogarea termenului pentru split TVA, eliminarea impozitului de 1% pe cifra de afaceri, care înseamnă pierderea a zeci de mii de locuri de muncă în sistemul privat sau eliminarea supraaccizei la carburanți! Nimic din toate acestea însă, așa că dl. deputat aberează.

Sunteți vinovat domnule Dîrzu pentru toate aceste nenorociri pe care le-ați aruncat asupra românilor în calitate de om al lui Dragnea în județul Alba și nu de reprezentant al oamenilor din Alba în Parlament. Dacă mai aveți un dram de rațiune, ați face ce trebuie: demisia!”, a transmis, într-un comunicat, deputatul Florin Roman.

Citește și Comunicat Ioan Dîrzu: ”Trebuie să ne punem serios problema demiterii lui Mircea Hava prin referendum”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. balanta

    luni, 11.12.2017 at 15:13

    D-le Roman… dacă tăceai, filozof rămâneai! Zău, că nici cu voi nu mi-a fost rușine în 2009 – 2010! Oare voi, d-lor politicieni, suferiți de amnezie când este vorba de ceva ce este în defavoarea voastră?!

    • Andrei Instalatorul

      luni, 11.12.2017 at 15:58

      Nu sti ca Roman e omuletul ala ce e pus sa bata din cioculet si sa fie claun pe la tv ?

      e un om ce se face de rahat pe la tv si prin presa cu ciocul lui ce ceripeste aiurea !

      mi sila de acest om sincer ! 🙁

    • Antirabie

      luni, 11.12.2017 at 17:33

      Nici mie nu-mi place nici Roman, nici altui, dar cu atât mai putin îmi plac cei murdari de cacat la gura, care postează tâmpenii, plătiti de unii sau altii. În cazul vostru, Balanta și Andrei Instalatorul, de PSD

      • balanta

        marți, 12.12.2017 at 10:03

        Îți doresc să primești și tu aceeși bani de la PSD pe care i-am primit eu pentru comentariul meu :)) Pentru mine toți sunt o apă și-un pământ. Dar măcar să tacă din gură d-le Roman, pt că toți sunt de aceeași teapă!

      • balanta

        marți, 12.12.2017 at 10:06

        Cei de la PNL au tăiat salariile în 2009-2010, pe când cei de la PSD ne aranjează acum. Deci poți spune că PSD=PNL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax