Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, atac la Ludovic Orban: A dat toate ministerele importante celor de la USR. Rostogolește informații neadevărate

Publicat

Florin Roman, deputat PNL, invitat la o televiziune centrală l-a atacat pe Ludovic Orban, care a spus că scandalul din coaliţie a început din momentul în care premierul Florin Cîţu a intrat în competiția internă pentru președinția PNL.

”Văd că domnul Orban rostogolește așa, cu mare ușurință, tot felul de informații neadevărate, ca să nu le spun minciuni și îmi pare foarte rău.

Dacă vedeți, are această obsesie cu eu l-am propus, eu l-am făcut. Eu l-am făcut pe Iohannis președinte, așa ne spune Ludovic Orban, eu am generat această coaliție, eu l-am propus pe Florin Cîțu.

Adevărul este că PNL nu a câștigat aceste alegeri. A fost primul partid pe partea dreaptă și faptul că acest guvern de dreapta a fost instalat se datorează, în principal, poziției pe care a avut-o președintele României.

Să vii tu să spui, Ludovic Orban, când tu ai dat toate ministerele importante USR-ului… Era în stare să le dea tot.

Am avut patru ași în mânecă: Ministerul Transporturilor, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Dezvoltării, că noi vorbeam în campania electorală de dezvoltarea României.

Deci toate ministerele importante, plus PNRR-ul, domnul Orban, la negocieri, cu o ușurință fantastică, pentru ca dânsul să ocupe scaunul de președinte al Camerei Deputaților, le-a cedat. Eu mă mir că nu a dat tot”, a spus Florin Roman la Antena 3.

Miniștrii USR și-au depus mandatele

Criza guvernamentală continuă.

Citește și: Interimarii care vor înlocui demisionarii din Guvernul Cîțu. Ce se întâmplă după ce miniștrii USR PLUS își depun demisiile

Miniștrii demisionari din USR PLUS au ajuns, marți dimineața, la Guvern, pentru a înregistra documentele de încetare a mandatelor. Primul care a ajuns a fost vicepremierul Dan Barna.

USR PLUS se afla în Guvern cu șase mandate: Dan Barna – vicepremier, Claudiu Iulius Gavril Năsui – ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ioana Mihăilă – ministrul Sănătății, Cristian Ghinea – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ciprian Sergiu Teleman – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Ministrul Justiției, Stelian Ion a fost remaniat înainte de anunțul demisiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    marți, 07.09.2021 at 12:21

    Daaaaaa. Sigur că țărișoara a avut de suferit că mangafalele câțace, al căror gornist șef este Florinel, nu au înhățat din prima o ciosvârtă mai mare de la împărțeala puterii. Nu-i nimic. La a doua strigare ciolacii neamului și hauriții vor păpă tot tot, iar peneleala o să ajungă un breloc politic demn de atârnat la brăcinarul jupânului Marcel. Marcel Ciolacu. Așadar izmenelile țanțoșe ale Florineilor Rareșilor etc… vor lua drumul lăzii. Al lăzii de gunoi a istoriei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax