Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Avem două zile să-i convingem pe toţi parlamentarii din partidele democratice că deja s-a întins coarda prea mult

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, susţine că dacă guvernul Ciucă nu va trece de votul Parlamentului, „de pierdut va avea întreaga clasă politică”.

„Eu cred că mai avem două zile să-i convingem pe toţi parlamentarii din partidele democratice că deja s-a întins coarda prea mult, populaţia este vlăguită, este obosită şi eu cred că dacă acest Guvern nu va trece, de pierdut va avea întreaga clasă politică. S-a întins coarda prea mult”, afirmă președintele interimar al Camerei Deputaților.

Florin Roman a declarat, la RFI, că speră într-un Guvern cu puteri depline în perioada următoare.

„Aşteptările noastre sunt să avem un Guvern cu puteri depline în perioada următoare, un Guvern care să ne ajute pe trei-patru obiective majore, şi anume să avem un Guvern care poate genera un proiect de buget de stat, un proiect de buget al asigurărilor sociale, un Guvern care să poată interveni eficient în criza pandemică, un Guvern care să poată interveni eficient în criza energetică şi un Guvern care să pună în practică şi să operaţionalizeze PNRR-ul”, a spus acesta.

„Mai sunt două zile până la votul de învestitură şi eu sper că negocierile vor triumfa în faţa declaraţiilor politice. Eu cred că mai avem două zile să-i convingem pe toţi parlamentarii din partidele democratice că deja s-a întins coarda prea mult, populaţia este vlăguită, este obosită şi eu cred că dacă acest Guvern nu va trece, de pierdut va avea întreaga clasă politică”, a adăugat Roman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    luni, 01.11.2021 at 13:25

    Asteptarile noastre este sa avem…. Pai daca l-ati fi indepartat pe Catu la vreme, acum aveati. In faza urmatoare va diluati, ca dupa o ploaie torentiala. Tot mai multi va parasesc. Politica de nestiutori si incapatanati.

  2. Vanzatorii

    luni, 01.11.2021 at 16:40

    Analfabet de doi lei ca si turistul golfer !

  3. Altul

    luni, 01.11.2021 at 17:21

    Să trăiască gurița că restul vine de la sine…. Nu uitați să stingeți lumina la PNL când ieșiți, dle Roman. Alte partide vă așteaptă odele dvs atât de suave sau năvalnice, după context, iar alte dosuri așteaptă să le celebrați cum se cuvine. Cel puțin tot așa cum l-ați servit pe Căcâț.

  4. Dan

    luni, 01.11.2021 at 18:36

    Pe voi numai cei că de teapa voastră, va mai ascultă.PROȘTII!!!

  5. Cordelina

    joi, 04.11.2021 at 07:29

    Dar oare cine o fi intins coarda ? Orice prost stie ca o coarda prea intinsa se rupe si il plesneste pe cel care o intinde. Daca scapa totusi de plesneala, nu scapa de suturile la poponeata in alegerile anticipate care daca nu vin, vine totusi o noua revolutie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax