Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Axa răului USR-AUR-PSD a demis guvernul prin moțiune de cenzura și lasa țara fără guvern în plină pandemie!

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a declarat într-o postare pe Facebook că partidele USR, AUR și PSD au demis guvernul în ziua în care, în România au fost raportate 15.000 de noi cazuri de COVID-19.

De asemenea, acesta a mai precizat că fostul președinte al PNL, Ludovic Orban și-a ”jucat urât ultima carte în politica mare”. 

”În ziua în care în Romania raporta 15000 de cazuri active de COVID și 250 de decese, axa raului USR-AUR-PSD a demis guvernul prin moțiune de cenzura și lasa țara fără guvern în plină pandemie!

CITEȘTE ȘI: OFICIAL: Peste 15.000 de cazuri COVID în România, în 24 de ore, record absolut. 252 decese noi, 1.480 pacienți la ATI

Noua majoritate din parlament este așteptată acum să vina cu o propunere de premier, care sa asume guvernarea țării. Nu poți sa arunci o țara în aer și apoi să spui ca nu îți pasă!

După ce a votat cot la cot cu PSD și AUR o moțiune împotriva guvernului, cei de la USR au rupt orice punte de dialog și comunicare cu PNL. Nu cred ca asta au votat alegătorii lor, dar locul USR este lângă AUR și PSD!

Și mai nou, lângă Ludovic Orban, omul care azi și-a jucat urât ultima carte în politica mare.

Ne-am asumat guvernarea României intr-o perioada extrem de dificila, pentru ca PNL a fost întotdeauna alături de Romania, atunci când țara a avut nevoie de noi! a declarat Florin Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Altul

    miercuri, 06.10.2021 at 11:02

    Răgușita goarnă penelee mai horcăie senil crezând că respiră și mai bâiguie stins sminteala căcâță. Florinel taică, ți s-a stins supermanul de bodegă dar tu nu vrei s-o crezi încă și încerci să prostești ultimii gură cască…. Du-te acasă și culcă-te ! E ultima treabă folositoare pe care mai poți s-o faci….

  2. alibaba

    joi, 07.10.2021 at 09:07

    De acord!

  3. Dop

    joi, 07.10.2021 at 09:31

    Partidul care ne ingroapa. DL-e Roman De ce nu ati plafonat pretul la energie? Dl-e Roman vi se pare normal ca salariile in sistemul de stat sa fie mai mari ca cele din privat?
    Dl-e Roman nu sunt fan PSD si nu am votat PSD(din pacate) dar sunteti de 20 de ori mai incompetenti.

  4. pilu

    joi, 07.10.2021 at 11:46

    Oricum, nu face referire la guvernare, ca lucrul asta este strain de voi. Voi cu congresele si cu matrapazlacurile, ca altceva nu stiti. In afara de imprumutat bani nejustificat nu ati facut nimic, ca niste nimicuri ce sunteti. Sa nu se faca alegeri in primavara ca ajungeti in aceiasi oala cu PMP,PRO si ALDE. Ca drojdia, la fund.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax