Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Florin Roman: Bugetarii obligați să stea acasă, ar trebui să o facă în același fel ca și angajații din mediul privat, în șomaj

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, consideră că angajații din sectorul de stat obligați să stea acasă ar trebui să o facă în același fel ca și cei de la privat: pe ajutor de șomaj.

Roman a postat pe contul său de Facebook, un mesaj pe acest subiect în care mai amintește de scăderile de încasări la buget și avertizează cu privire la problemele care pot apărea pe timp mediu și lung. 

Declarațiile deputatului liberal Florin Roman:

”Sunt unul din susținătorii ideii ca această criză trebuie suportată de toți, nu doar de unii!

Cred că e timpul ca sectorul public să între sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasă din cauza epidemiei, să o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie să înțeleagă că dacă privații nu mai produc, în toamna nu vor fi bani de salarii! Așa că poți să ai salariul întreg acum, dacă peste câteva luni nu mai bani în buget!

Încasările au scăzut într-o singură lună cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de glumă!

Când auziți la televizor politicieni care spun că vă dau amânări, eșalonari, scutiri… gândiți-vă bine! Nimic nu e gratis în lumea asta!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    vineri, 03.04.2020 at 15:27

    Dle Roman esti bugetar propune si intra primul in somaj tehnic si noi te urmam. Nu vrem bani vrem sanatate pe care voi nu o asigurați. Sunteti depășiți de TOATE si stati departe de virus. Propune legea de șomaj tehnic și ne vom conforma.

  2. pilu

    vineri, 03.04.2020 at 16:41

    Da cine dracu va pune sa le dati salarii intregi la bugetari ? Sunteti la butoane actionati, dar nu aveti sange in instalatie. Si nici nu ati avut niciodata. Gulgutierilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax