Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman cere control la AEP, din cauza diurnelor ”nesimțite”. Șeful instituției a încasat într-o lună peste 13.500 de lei

Publicat

fl

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că va cere la începutul anului viitor constituirea unei comisii de anchetă la nivelul Autorității Electorale Permanente, deoarece a constatat foarte multe nereguli.

Printre acestea, spune Roman, diurna ”nesimțită” încasată de șeful instituției, Constantin Mitulețu. Acesta a încasat în luna noiembrie 13.500 de lei. Deși locuiește într-o casă a RAPPS, primește și diurnă pentru deplasare. 

„E o chestiune care ține în primul rând de imoralitate, în al doilea rând ține și de nelegalitate. Domnul Mitulețu este un campion al neregulilor la nivelul AEP, pentru că după venirea domniei sale a transformat AEP într-o cazemată de partid, a mărit numărul funcțiilor de conducere cu 80% și AEP s-a transformat într-un sediu al prietenilor domnului Mitulețu. Eu voi propune colegilor mei la începutul anului viitor constituirea unei comisii de anchetă pentru că la AEP lucrurile sunt mult mai grave decât par la prima vedere”, a spus Florin Roman pentru Europa Liberă.

El a catalogat această diurnă de deplasare ca fiind „​nesimțită”. 

Constantin Mitulețu a fost susținut de PSD la începutul acestui an pentru a ajunge în fruntea AEP. 

Actualul șef al Autorității Electorale, Constantin Mitulețu, beneficiază de o locuință de serviciu de la RAAPPS în centrul Capitalei, dar spune că legea nu îl oprește să încaseze și diurna de deplasare. Mitulețu are domiciliul în Craiova și încasează și acest beneficiu.

Diurna a ajuns în luna octombrie la o valoare record de 13.541 de lei, ea fiind un bonus pe lângă salariul pe care îl primește ca șef al instituției. Suma pe care o va încasa Constantin Mitulețu doar din acest tip de beneficiu va depăși în 2019 valoarea de 100.000 de lei.

Sursă: romania.europalibera.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Akam

    sâmbătă, 14.12.2019 at 17:14

    Frate! Cine vorbeste! A uitat ca a incasat indemnizatii de MILIARDE prin toate consiliile de administratie in ca a fost. Moral om!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax