Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman va conduce campania electorală a lui Teodor Atanasiu: „Nu ne permitem luxul de a trimite la București oameni necunoscuți”

YouTube video

Publicat

Campania electorală a candidatului Teodor Atanasiu pentru funcția de senator pe Colegiul Alba Iulia va fi condusă de vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman, după cum a anunțat acesta în conferința de presă de vineri. Argumentul principal al deciziei este faptul că „suntem prea săraci pentru a ne putea permite luxul de a trimite la București oameni pe care nu-i cunoaște nimeni”.

„Începând de astăzi, mă voi ocupa de campania electorală a prietenului și șefului meu, Teodor Atanasiu, împreună cu Angelica Mocan și cu alți 80 de colegi din echipa noastră. Îl susțin pentru că din punctul meu de vedere are profilul parlamentarului de care avem nevoie, este un om care are o vastă experiență la nivelul județului Alba. A luat-o de jos, a fost consilier local, județean, președinte de Consiliu Județean, ministru, șef al AVAS-ului. Este un om foarte cunoscut, și acesta este un mare avantaj la București”, a declarat Florin Roman.

„Backgroundul politic și profesional al lui Teodor Atanasiu este una din premisele longevității sale ca lider politic liberal atât la nivel național cât și local”, a adăugat Angelica Mocan.

Alături de Teodor Atanasiu, vor intra în cursa pentru parlamentare și Nicolae Dobra, pe Colegiul 2 de Senat, iar la Camera Deputaților vor candida Călin Potor pe Colegiul 1, Ovidiu Jidveian pe Colegiul 2, Dan Simedru pe Colegiul 3, Radu Coclici pe Colegiul 4 și Ioan Dîrzu pe Colegiul 5.

Vedeți mai jos declarația completă a lui Florin Roman despre susținerea lui Teodor Atanasiu și precizările lui Teodor Atanasiu despre candidaturile USL la parlamentare.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. EU

    vineri, 26.10.2012 at 14:47

    Poate voi aveti nevoie de el, noi chiar nu avem nevoie de el.

  2. vali

    vineri, 26.10.2012 at 16:57

    Oare e una si aceeasi persoana care a avut aroganta sa spuna ca albaiulienii il iubesc prea mult pe Hava si de aceea l-au votat (pe Hava) ?? Si cum ramane cu demisia „din sertar” ??

  3. HaHaHa

    sâmbătă, 27.10.2012 at 01:05

    Ce demisie? Crinelul nu a demisionat cand refurelul a fost invalidat.. asta nu e de inteles. Poanta plagiatorul nu a demisionat, ca doar nu vrea sa fie asasinat… asta parca e putin de inteles. Iar in sertar e o mue, pe care domnia sa Atanasiu vrea sa ne-o arate, noua, celor ce trebuie sa-l votam, cica… asta e clar. BTW, Atanaselu, nu am votat cu Hava, dar nici cu ai tai.

  4. mircea

    sâmbătă, 27.10.2012 at 17:07

    pe voi va cunoastem bine , voi suntei cei pe care v-am votat si apoi v-ati pupat cu hava in bot, ca niste dobitoace ce sunteti!

  5. JOHN

    duminică, 28.10.2012 at 09:46

    Bafta domnilor candidati din partea USL. Va spun sincer ca eu am simtit pe pielea mea,forte negativ,venirea la putere a PDL,iar acum se simte deja foarte pozitiv venirea USL la guvernare. Daca toti am sta nitel sa gandim real PDL ar trebuii sa dipara din politica. BAFTA

  6. Adi

    duminică, 28.10.2012 at 10:12

    Am votat cu mare încredere la locale PNL ul ca apoi sa treceti cu nonsalanta de partea Pdl ului. Ați fost penibili si cu toate astea ne mai cereti încă o data votul ?! Rusie! Păcat de oameni care au caracter ca s au îmbarcat pe vasul vostru(vezi Ov.Jidveian). Cei tineri merita o șansa cu adevărat! Mult succes Ovidiu!

  7. Nicolae Stoica

    luni, 29.10.2012 at 02:48

    Exact cum l/am descris pe Roman Florin totul este de imagine! Se pricepe foarte bine la teatru.
    Sacrificam pe Atanasiu Teodor deoarece il stie dambovita…:)
    O sa fiu la Bucuresti cand o sa fie alegeriile parlamentare si am sa il votez acolo…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate