Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Gheorghe Dincă ar face parte din familia celebrului Rîmaru. Ce i-a spus un fost anchetator al ucigașului în serie

Publicat

r

Deputatul de Alba, Florin Roman, aduce în prim plan o informație șocantă în cazul crimelor de la Caracal: ucigașul în serie Dincă ar putea fi rudă cu celebrul criminal Rîmaru.

Informația circula de ceva vreme în spațiul virtual, dar Roman afirmă că i-a fost confirmată de un general pensionar care a lucrat la cazul Rîmaru.

Astfel, se pare că familia lui Rîmaru și-a schimbat numele în Dincă, pentru a evita problemele pe care începuseră să le aibă. În plus, atât Dincă cât și Rîmaru sunt din Caracal.

”Un general pensionar care a lucrat in cazul Rimaru, considerat a fi cel mai atroce criminal din perioada comunista, cu patru crime și mai multe violuri, mi-a furnizat o informație socanta: ca criminalul de la Caracal face parte din familia celebrului criminal in serie Rimaru. Amândoi sunt de loc din Caracal. Majoritatea rudelor lui Rimaru și-au schimbat numele după rușinea din anii ‘70 când criminalul in serie a făcut crimele și violurile in București. Cei din zona Caracal confirma acest lucru?” a scris Roman pe contul său de facebook.

Informația nu a fost deocamdată confirmată sau infirmată oficial.

Deputatul de Alba, Florin Roman, a fost unul dintre cei care a ascultat printre primii înregistrările dintre Alexandra Măceșanu și operatorii de la 112, în calitate de înlocuitor al unui alt liberal în Comisia de Apărare și Ordine Publică a Camerei Deputaților. S-a declarat cu acel prilej șocat și a cerut public desecretizarea lor.

Cazul crimei din Caracal seamănă izbitor cu crimele comise de Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România. Rîmaru a ucis patru femei și a atacat alte zece. A fost prins, condamnat la moarte și executat la Penitenciarul Jilava de un pluton format din trei subofițeri, apoi a fost îngropat într-un cimitir din București, iar mormântul său nu a fost marcat.

Coincidență stranie între Dincă și Rîmaru

Asemănarea dintre cazul lui și cel al lui Ion Rîmaru este izbitoare și pornește de la momentul în care membrii familiei celui care a îngrozit Capitala la începutul anilor ’70 au decis să își schimbe numele de familie în Dincă. Acest lucru a ieșit la iveală în 1995, când  un jurnalist a publicat un reportaj în care preciza că toți care purtau acest nume și l-au schimbat pentru că românii erau oripilați când îl auzeau.

Ion Rîmaru era din Caracal, adică din același oraș în care locuiște și Gheorghe Dincă . Tatăl lui Rîmaru, Florea, a ucis și el tot patru femei, în anul 1944. El a fost identificat câteva decenii mai târziu de criminalistul Constantin Turai. Potrivit informațiilor apărute în presa vremii, Florea Rîmaru ar fi fost asasinat de Securitate în anul 1972, fiind aruncat din tren.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 03.08.2019 at 11:37

    Mai, stirea asta circula demult. Trebuia neaparat confirmarea ta ? Ai devenit al doilea Cumpanasu. TE bagi si tu in seama, daca n-are cine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax