Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL Alba: Parlamentarii PSD-ALDE au ajuns să fure până și butoanele de la microfon

florin roman

Publicat

Deputatul PNL Alba, Florin Roman susține într-un comunicat de presă că parlamentarii PSD-ALDE au furat până și butoanele de la microfonul pupitrului din Camerei Deputaților și așa a „ucis” rolul de for de dezbatere al Parlamentului pe care l-a transformat în șezătoare. 

„Spre rușinea lor, parlamentarii PSD-ALDE au ajuns să fure până și butoanele de la microfonul aflat la pupitrul Camerei Deputaților. Astfel, singurul care are dreptul de a porni microfonul și de a-l opri este președintele de ședință, care aparține PSD.

Așadar, după modificarea Regulamentului Camerei Deputaților, care pune pumnul în gură Opoziției, majoritatea tiranică PSD-ALDE a naționalizat și pupitrul Camerei Deputaților.

Prin această măsură dictatorială, Puterea ”ucide” rolul de for de dezbatere al Parlamentului și practic încearcă transformarea acestuia într-o șezătoare, în care se aduc ode conducătorilor iubiți.

Pentru a opri acest abuz, am solicitat ieri, la prima oră a dimineții, conform regulamentului, revenirea la normalitate. În paralel, PNL a notificat, în scris, această abatere gravă.

Mai mare rușine nu poate fi pentru un Parlament dintr-o țară europeană!” a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate