Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Am semnat pentru o finanțare de 21 milioane euro. Alba Iulia va avea campus de învățământ dual

Publicat

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: ”Astăzi am semnat pentru o finanțare de 21 milioane de euro necesari construirii unui campus de învățământ dual”

”Astăzi, ministrul liberal al Educației, Ligia Deca, prezentă la Alba Iulia, a semnat un contract de finanțare, cu autoritățile locale

  • adică primarul liberal, Gabriel Plesa și președintele liberal al CJ Alba, Ion Dumitrel

în valoare de peste 21 de milioane de euro, în vederea construcției de la zero a unui campus de învățământ dual.

Este din punctul meu de vedere ca “părinte” al învățământului dual din Alba, alături de Ion Dumitrel, cel mai important contract de finanțare din acest an.

Vă reamintesc ca în 2012, când am început munca în echipă cu domnul Dumitrel la Consiliul Județean, am fost <pionieri> ai acestui tip de învățământ, alături de Kronstadt, la Brașov.

Alba Iulia va avea campus de învățământ dual

Alba Iulia va avea un campus de învățământ dual, așa cum am anunțat în urmă cu ceva timp

  • pentru că știm să scriem proiecte bune cu echipele de la Primărie și CJ și avem susținerea colegilor liberali din guvern.

Suntem pe locul 3 în țară ca număr de absolvenți de învățământ dual, în România. Politicienii care sunt frustrați si triști, nu vor fi fericiți. Chiar s-au bucurat după prima etapă. Am spus că se va face și se face! Noi, liberalii, luptăm pentru județ și o facem cu fapte, nu cu povești și minciuni ca PSD.

Felicit echipa de proiect, mediul privat, universitar, Primăria și CJ Alba, pe Gabriel Plesa și Ion Dumitrel, pentru reușită.

Am obținut supracontractarea cu sprijinul miniștrilor liberali ai Educației, Ligia Deca și Finanțelor, Marcel Boloș, cărora le mulțumesc!

Echipa face diferența

Echipa liberală face diferența! Iar asta înseamnă ca din 2012, peste 15000 de meseriași noi sunt azi muncitori calificați, pe o piață care reclama tot mai mult nevoia de meseriași.

Sub administrația liberală, din ultimii 20 de ani, Alba este singurul județ mediu din România aflat în TOP 10, ca bogăție, ca să traducem în limbaj popular PIB pe cap de locuitor, conform datelor INS.

Suntem pe locul 9 la nivel național și suflăm în ceafă celor din fața! Suntem pe locul 5 pe țară la creșterea PIB pe cap de locuitor, iar trendul este de creștere în continuare!

Bani europeni. Alba, pe locul 3 la număr de kilometri de autostradă

Cu bani europeni am schimbat împreună cu primarii liberali, soarta acestui județ.

Cu bani europeni am adus în Alba autostrada Sebes-Turda. De aici am putut atrage alte investiții majore, precum intermodalul de transport feroviar și rutier de la Decea. Aici vom lega drumul regio Blaj-Aiud și nu în ultimul rând Transapuseana, lui Ion Dumitrel, toate investiții realizate din fonduri europene!

Tot noi, liberalii, am asigurat descărcarea ce asigură un drum mai scurt la Băile sărate Ocna Mureș. Alba, pe locul 3 la număr de kilometri de autostradă!

În urmă cu o lună, am adus un spital nou prin PNRR, în valoare de 55 milioane de euro, pentru că ne dorim servicii medicale de calitate.

Acolo unde sunt administrații liberale, este dezvoltare, unde este PSD este sărăcie!

Punem suflet pentru Alba Iulia!”

Comunicat Florin Roman

Deputat PNL de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. vasi

    luni, 11.03.2024 at 16:43

    pai nu pentru asta sunteti platiti sa FACETI sau trebuie sa va multumim ca faceti toate astea pe banii din contributile cetatianului, eu zic ca zmerenia este mai ok decit lauda

  2. pilu

    luni, 11.03.2024 at 17:49

    Am semnat. Ia auzi.Cu ce ai semnat, cu mâna d-nei ministru ? Am adus . Da, ai adus ca Hava, care în videoclipul făcut înaintea europarlamentarelor prin faţa statui lui Mihai Viteazu spunea, era chiar în faţa mea, că banii europeni nu vin singuri, ci trebuie mers după ei. Şi dus a fost, dar după banii de salar. Mă gulgutierilor, mai terminaţi cu gogomăniile astea politice, că daţi în penibil. Ca şi politica pe care o promovaţi.

  3. pilu

    luni, 11.03.2024 at 20:11

    Dormitorilor de serviciu, aşteptaţi miezul nopţii să faceţi postări ? Cică, SRL Independent ?

  4. Geaba

    marți, 12.03.2024 at 07:56

    A început și ăsta campania electorală?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax