Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, deputat PNL de Alba, despre sondajul pentru europarlamentare: ”Cifrele pe surse sunt simple fantezii”

Publicat

roman

Deputatul de Alba, Florin ROMAN, a declarat că la ședința PNL la care au fost prezentate sondajele de opinie pentru alegerile europarlamentare nu s-a discutat despre candidaturile nominale ale liderilor PNL. Așadar, spune Roman, în urma sondajului nu ar fi rezultat o ierarhizare a potențialilor candidați. 

”Am participat, în calitate de vicepreședinte PNL, la ședința Biroului Executiv Central, unde a fost prezentat sondajul comandat de PNL, în care au fost sondate, la domiciliu, peste 26.000 de persoane. În legătură cu cifrele prezentate, ca participant în “viață” și nu pe “surse” vă pot spune că au fost prezentate cele referitoare la participarea la vot, la intenția de vot pe partide și la intenția de vot pe regiuni. Nimic despre o eventuală sondare a candidaturilor nominale la alegerile europarlamentare, pentru simplu motiv ca la momentul culegerii datelor nu erau depuse… candidaturile! Deci nu poți sonda ceva ce nu ai!” a spus Roman.

Deputatul nu a prezentant date, dar s-a mulțumit să spună că ”PNL suflă în ceafa PSDragnea”, în condițiile în care această măsurătoare sociologică nu cuprinde scandalul recursului compensatoriu prin care “promoția Toader a dus la 200 de crime, violuri și tâlharii, dar și noile scumpiri impuse de taxa pe lăcomie, care de fapt înseamnă noi taxe pentru români”. Adică sondajul fusese realizat înainte ca aceste acțiuni ale guvernului să intre pe agenda publică.

”Sondajul dela Alba ne-a arătat că Mircea Hava a fost și rămâne liderul politic al județului, cu o cota de încredere de peste 68 %. Același sondaj arată că PNL spulberă PSD la nivelul județului Alba. Dar sigur, asta nu e o știre, e un lucru normal, confirmat de toate alegerile din Alba. Poziția pe listele de europarlamentare a domnului Hava este condiționată de un singur lucru: de rezultatele organizației PNL Alba, cea mai puternică la nivel național. Atacurile la adresa domnului primar Hava ne demonstrează ca propaganda PSDragnea începe să fie disperată. Ei știu la fel de bine ca vor pierde și atunci încearcă sa bage bățul pe sub gard” a mai adăugat Florin Roman.

Roman a mai adăugat că listele finale ale candidaților la europarlamentare nu au fost discutate în forurile decizionale ale partidului acestea urmând să fie votate până în 15 februarie, la pachet cu calendarul acțiunilor destinate pregătirii campaniei.

”Am făcut aceste precizări din respect pentru adevăr, asumat și nu pe “surse”! Decontul PSDragnea e aproape! PNL este singurul partid care are un cuvânt greu de spus in alegerea noului președinte al Comisiei Europene. Iar Manfred Webber, candidatul Partidului Popular, un prieten al PNL, are cele mai mari șanse!” a mai spus Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jidanul

    marți, 29.01.2019 at 10:17

    D-le Fl.Roman locul 1 e al PSD detasat zdravan fata de PNL,o sa auzi matale !Voi astia cu PNL de ce nu luptati sa fie redusi nr.parlamentarilor la maxim 300 cum s-a votat,dar pnl nu doreste recesamant a populatiei, sa mai stim daca mai suntem vreo 14 milioane in ROU !!!Ajutati ANAF-ul ca toti cei ce repara auto(ex) sa aive pe poarta ori casa, nume de firma,sa nu mai lucreze la negru!!!Cantaretii ar trebui amendati sever daca sunt prinsi ca fac programe pe la nunti,iar ei nu dau 1 leu la stat ca-s prea hapsani.Sa anunte unde canta si pe ce tarif….!Pe timpul lui Ceausescu erau controale la salile de nunti..acum Smayly,etc papa bani publici cat vor muschii lor,ca sa poata intretine iubitele cu ce-si doresc ele….!Fa ceva Florine,ca de bla,bla,suntem satuli !

  2. ion

    marți, 29.01.2019 at 11:59

    Bre …………. exact asta e proportia intre psd si pdnl ul pe care l reprezinti ca raportul dintre tine si ministrul Breaz ,unu la doi .Sigur aici in fieful vostru in care jumatate din forta de munca este platita de primarie sau tangential cu primaria ,multi o sa si duca rudele la vot impotriva psd ului dar nu uitati ca acest psd v a marit veniturile si voua si la parintii vostrii asa ca s ar putea sa aveti surprize si in ardeal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax