Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Haos total în sănătate. Situația salariilor de la Spitalul Județean Alba

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, susține că legea salarizării a produs un haos total în sănătate. Potrivit acestuia, la Spitalul Județean Alba, „cadoul de Paște oferit de guvernul PSD-ALDE pentru 298 de salariați înseamnă scăderea salariilor, de la februarie la martie, ca urmare a plafonării sporurilor la 30 la sută”.

„De exemplu, dacă leafa unei infirmiere de la Unitatea de Primiri Urgențe era de 4.389 lei în februarie, după majorare, cuprinzând salariul de bază plus sporuri, în martie, fluturașul pentru aceeași infirmieră, gradația V, indica o leafă de 3.581 lei, adică o scădere de 808 lei. Asta în condițiile în care propaganda PSD-ALDE spune că nici un salariu nu scade.

Haosul este general, iar inechitățile se adâncesc!

Cel mai mult pierd cei cu salarii mici, cei care lucrează în secții considerate a fi de mare risc, dar și personalul administrativ. O altă anomalie este ca un medic ATI de la un spital județean este mai prost plătit decât omologul de la un spital orășenesc de unde, de regulă, pacienții sunt trimiși la județean!

În urma întâlnirii de azi cu reprezentanții conducerii administrative dar și ai sindicatului voi depune amendamente și interplări la ministrul Muncii. Dacă aceste inechități se vor adânci exista posibilitatea să vedem colegi care se <gratulează> între ei pentru că nedreptatea și inechitatea sunt cuvintele de ordine! Mai îndrăzniti să credeți în minciunile PSD-ALDE?”, a transmis vicepreședintele PNL, deputatul Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lalipop

    joi, 05.04.2018 at 21:00

    Dar în minciunile tale, cine trebuie sa creadă?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate