Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Harababura fiscală marca PSDragnea lovește din nou în micii întreprinzători

avatar

Publicat

Publicitate
Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba Florin Roman susține că Guvernul „PSDragnea” se dovedește incapabil să gestioneze procesul de reformă fiscală, angajament pe care și l-a luat prin Programul de guvernare. „Am văzut cu toții ce a însemnat în realitate reforma fiscală în accepțiunea coaliției PSD-ALDE, care nu a făcut altceva decât să îi împovăreze și mai mult pe contribuabilii români prin măsurile fiscale adoptate”, a transmis deputatul Florin Roman, într-un comunicat de presă .

„În această categorie se înscrie și intenția Guvernului Dăncilă de a le impune operatorilor economici obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și de a le înlocui pe cele cu rolă jurnal pe suport hărtie. În felul acesta, operatorii economici ar fi scăpat de corvoada de a raporta lunar organului fiscal datele fiscale stocate de aparatele de marcat.

Din păcate, operatorii economici mai au de așteptat până când vor scăpa de această obligație, asta deoarece autoritățile, după cum se arată în răspunsul Ministerului de Finanțe la o interpelare pe care am adresat-o, nu au reușit încă să implementeze sistemul informatic național de supraveghere și monitorizare al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar firmele, deși au achiziționat noile aparate fiscale, trebuie să depună la fisc în continuare declarațiile privind încasările.

În mod cert, PSDragnea este depășit de situație și, în loc să debirocratizeze, îngreunează și mai mult sistemul fiscal din România! Este revoltător că, deși nu are capacitatea de a face operațional serverul ANAF, Guvernul îi obligă pe operatorii economici să implementeze noile case de marcat sub amenințarea aplicării de sancțiuni. Mai mult decât atât, Guvernul nici nu are în vedere prorogarea termenelor de dotare cu aparate de marcat eletronice pentru că după cum arată MFP <acest lucru ar putea genera un recul al ritmului de implementare și, implicit, ar conduce la neîndeplinirea obiectivului urmărit prin promovarea acestei măsuri, respectiv reducerea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu amănuntul și al prestării de servicii către populație>.

Mai îndrăzniţi să credeţi în minciunile PSD-ALDE?”, a transmis deputatul Florin Roman.

2 Comentarii

2 Comments

 1. avatar

  pilu

  vineri, 09.11.2018 la 16:34

  Ma bucur ca ai aplecare spre sistemul fiscal, care este cum este, dar pe la biroul parlamentar din Alba Iulia cand ai mai trecut ? Iti spun eu, niciodata ! Buruienile din fata scarii de intrare sunt cat casa, probabil cultivi ceva plante mai deosebite care nu trebuiesc deranjate pe tot timpul cresterii.
  Mai bine l-ai da cu chirie, castigi ceva in plus, ca salarul de parlamentar este ridicol de mic.

 2. avatar

  ghita

  duminică, 11.11.2018 la 08:51

  Domunu deputat in U.E.chiar si in Repuublica Moldova casele de marcat electronice sant conectate la servarurile fiscului lor.
  Domnu deputat sa calatoreasca in Republica Franceza pentru a se informa cum lucreaza fiscul francez, restul sant povesti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300.000 de lei pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia

avatar

Publicat

Mai bine de 62.000 de euro va plăti Primăria Alba Iulia pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia. Licitația pentru acest serviciu a fost câștigată de ADDA CONSTRUCT SRL, o firmă din Alba Iulia.Valoarea contractului este de 292.500 de lei și presupune lucrări de curățare și protecție […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziţie a fotografului de război Costică Acsinte, la Alba Iulia. Portrete de militari şi viaţa în anii `30-68

avatar

Publicat

ACSINTE.100, expoziția cu fotografii de la începutul secolului 20, din colecția personală a sergentului fotograf Costică Acsinte, va fi deschisă publicului la Casa Forum din Alba Iulia, în perioada 22 – 25 noiembrie.Expoziția cuprinde 100 de fotografii, în format print și digital, semnate de Costică Acsinte, și acoperă trei teme distincte: Primul Război Mondial, Portrete […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

MIERCURI: Ședință la Consiliul Local Alba Iulia. Creșterea eficienței energetice a unor blocuri din oraș. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediu primarie drona

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc miercuri, 21 noiembrie, în ședință extraordinară, cu șapte proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, acordarea sumei de 1.000 de lei unei persoane din municipiu, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani și creșterea eficienței energetice a unor clădirilor rezidențiale din oraș.Ordinea de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: ”Alba Iulia – Cetatea de scaun a Marii Uniri”. Concurs pentru liceeni din oraș, în Anul Centenar

avatar

Publicat

alba iulia, cetate

Liceenii au ocazia să participe miercuri la la un concurs pe tema Marii Uniri, ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenților.Echipe formate din câte trei elevi și un cadru didactic, din liceele albaiuliene, sunt așteptate să prezinte lucrări în power-point, referitoare la o temă privind actul Unirii și personalitățile acesteia de la […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate