Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Solicit ANRE să nu accepte majorarea tarifelor la gaze

Publicat

FLORIN ROMAN Deputatul PNL de Alba, Florin Roman solicită Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), alături de deputatul Virgil Popescu, ca instituția să nu accepte solicitarea operatorilor privați din domeniul distribuției gazelor naturale de majorare a tarifelor de distribuție și de furnizare, deoarece acestea se vor regăsi în costurile finale plătite de consumatorii casnici.

„Considerăm că operatorii au solicitat în mod exagerat majorări ale tarifului de distribuție cu 70 la sută și ale tarifului de furnizare cu 40 la sută, iar aceste majorări sunt nejustificate din punct de vedere economic.

ANRE trebuie să-și exercite rolul prevăzut de lege, acela de arbitru pe piața gazelor între operatorii din domeniu și consumatori. În ultimii ani, ANRE nu și-a îndeplinit acest rol, iar consumatorii au avut de suferit.

PSD trebuie să iasă public și să spună care sunt motivele pentru care românii ar urma să plătească mai mult factura la gaze și să vină cu măsuri suplimentare de susținere a persoanelor sărace, vulnerabile din punct de vedere social, pentru care încălzirea cu gaze a devenit un lux, a transmis viceliderul grupului parlamentar PNL, Florin Roman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax