Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Tăriceanu să-și ceară scuze românilor care au votat cu Iohannis

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că președintele Senatului României, Călin-Anton Popescu-Tăriceanu a jignit circa 6,2 milioane de români, într-o manieră suburbană.

„<Atât îi duce mintea> a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis președinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de români nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci și nepermisă din partea unui demnitar al statului român, care se prezintă de fiecare dată ca fiind un <adevărat liberal>!

Sper, încă, domnule Tăriceanu, să înțelegeți gravitatea acestei gafe, de aceea vă solicit, în calitate de vicepreședinte PNL, să vă retrageți urgent această declarație total nefericită și să vă cereți scuze românilor pe care i-ați jignit.

Da, recunosc, atât <m-a dus capul>! Am votat Klaus Johannis-președinte și sunt mândru de asta. La fel au procedat alți circa 6,2 milioane de români. E opțiunea noastră a celor care credem în președinte! Pentru asta merită să fim jigniți de dumneavoastră?

Greșeala recunoscută e pe jumătate iertată! Faceți ceea ce vă cer cei 6,2 milioane de români pe care i-ați jignit, așa cum nici partenerul dumneavoastră, Liviu Dragnea nu a reușit. În caz contrar, românii pe care i-ați jignit nu vă vor uita niciodată obrăznicia. Dați dovadă ca sunteți încă un om rațional și nu un politician măcinat de ura împotriva celor care au o altă opțiune politică decât a dumneavoastră!

Regret ca rațiunea dumneavoastră nu mai are legătură cu bunul simț! Iar un gest minimal, așteptat de milioane de români, este să va cereți scuze, dacă încă nu ați făcut-o!”, a transmis deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax