Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, desemnat purtător de cuvânt al Organizaţiei PNL Alba

Publicat

În şedinţa Organizaţiei Judeţene Alba a Partidului Naţional Liberal de joi după-masa, reprezentanţii formaţiunii politice au hotărât desemnarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Roman, ca purtător de cuvânt al filialei. De altfel unul dintre cei mai vizibili reprezentanţi PNL la nivel local, Roman preia relaţia cu mass-media în ceea ce priveşte informaţiile legate de activitatea organizaţiei.

Vicepreşedinte al organizaţiei liberale judeţene, Florin Roman (38 de ani) este membru PNL din 2005, an în care a renunţat la activitatea de 12 ani, ca jurnalist. A mai fost purtător de cuvânt al PNL Alba, până în 2009. A coordonat campania electorală a senatorului Teodor Atanasiu, anul trecut. Este iniţiatorul mai multor proiecte pentru comunitatea locală, promovate atât din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi anterior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax