Connect with us
Publicitate

POLITICA

Florin Roman, despre amenajările din Şanţurile Cetăţii: „Oficialităţile locale vor inaugura un parc ce nu există încă”

Publicat

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că va onora invitaţia făcută de primarul Mircea Hava albaiulienilor, de a participa la inaugurarea parcului din interiorul Şanţurilor Cetăţii Alba Carolina. Acesta a spus că va fi prezent la inaugurarea de sâmbătă alături de reprezentanţi ai societăţii civile, mai exact de cei care au militat pentru salvarea Parcului Custozza.

Potrivit liderului liberal , “paradoxul este că, sâmbătă, oficialităţile locale vor inaugura un parc ce nu există încă, practic”.

Primarul Mircea Hava nu ţine cont de interesele reale ale populaţiei, după cum spune Florin Roman. “Are dreptate când declară că nu face politică la primărie, sunt întrutotul de acord cu dânsul: nu face politică, ci face afaceri. Pentru el nu mai contează că avem un oraş plin de şomeri, că judeţul Alba este pe unul dintre locurile fruntaşe în Transilvania, în această privinţă. Bine că o să avem băncuţe pe care să se aşeze turiştii străini, astfel încât şomerii noştri să vadă totuşi cum arată un om care o duce bine”, a afirmat Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. HH

    vineri, 08.04.2011 at 20:57

    IN PARCUL DIN IMAGINATIA PRIMARULUI SUNT CEL PUTIN 50 % PAVELE.
    ( E ADEVARAT MAI DE CALITATE- SUNT DIN CHINA NU DE LA PETRESTI )

  2. Emanuel

    miercuri, 13.04.2011 at 08:23

    Era cam singurel sambata domnul Roman prin santurile Cetatii. Din cand in cand i se mai alatura cate un jurnalist sau cunoscut; dar in rest chiar era izolat. Nu stiu unde erau sustinatorii din Custozza; probabil ca daca ar fi fost prezenti si-ar fi facut simtita prezenta.

  3. Florin Roman

    miercuri, 13.04.2011 at 11:28

    Draga Emanuel stiu ca esti platit sa dai cu parul si iti spun ca nu te prinde. Spre deosebire de tine eu ma plimbam, in caricatura voastra de parc, care are 20 de arbusti adevarati. Nu am dorit sa fug dupa prea iubitul vostru primar, asa cum faceau cei pe care i-ati mobilizat. Eu eram acolo ca cetatean, nu ca angajat al Corint. Si nici nu fugeam ca parca inaugurati un parc. Si daca priveai atent vedeai ca asa au facut toti cei neadusi de partidul vostru portocaliu. Am vazut ca si Sabau al vostru era inconjurat si…sufocat de multime. Singur ca si cucul.

  4. Florin Roman

    miercuri, 13.04.2011 at 11:30

    Am uitat sa ti spun ca mi s-a parut chiar nostim sa vad ca ati pus un cameraman sa ma urmareasca pas cu pas. Data viitoare il chem la o bere.

  5. Emanuel

    miercuri, 13.04.2011 at 13:13

    Florine draga, nu te crede mai important decat spun unii ca ai fi. Te asigur ca nimeni nu ar cheltui atat de multa resursa umana doar pentru a te urmari pe tine, cu atat mai mult cu cat nu te puteam vedea de multimea albaiulienilor stransi la inaugurarea acestui parc. Stiu ca nu il vei putea vedea niciodata,dar mi/a placut ce a spus colegul tau de partid, Domnul Calin Potor: imi place ceea ce vad!!! Asta este diferenta dintre tine si ceilalti colegi liberali: unii vad ce este cu adevart in jurul lor.

  6. Roman Florin

    miercuri, 13.04.2011 at 13:32

    Ai dreptate. De acum inainte n-o sa-mi mai pierd vremea cu un valet. Umil si penibil.

  7. Micul Tilulescu

    miercuri, 13.04.2011 at 13:49

    Cand vezi ca tu tot intrebi si nu primesti raspunsuri oare nu inseamna ca nu esti atat de important pentru ca cineva sa iti raspunda? Poate ca ar mai trebui ca unul ca florin roman sa faca efectiv ceva pentru Alba Iulia pentru ca abia apoi cineva sa il bage in seama… Totusi Mircea Hava a adus niste milioane de euro in Alba Iulia…Ce si cat a adus florin roman in Alba Iulia??? A modernizat macar un trotuar? Nu mai vorbim de o strada sau o canalizare sau un parc…florine,nici nu stii cat de mic esti!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax