Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman | Din proiectul de reorganizare a sănătăţii: 34 oficii judeţene în locul DSP şi 33 staţii de ambulanţă

Publicat

În proiectul de reorganizare din sistemul de sănătate este prevăzută înfiinţarea a 34 de oficii judeţene de sănătate publică şi 33 de staţii judeţene de ambulanţă, în contextul organizării pe regiuni. Vor fi organizate, de asemenea, 8 autorităţi regionale de sănătate publică şi 8 servicii de ambulanţă regională. Precizările au fost oferite de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

„Astăzi am citit proiectul de reorganizare al sănătăţii. Potrivit acestuia, vom avea 8 autorităţi regionale de sănătate  publică, iar în locul Direcţiilor de Sănătate Publică vom avea 34 de oficii judeţene de sănătate publică cu personalitate juridică. Cele 8 servicii de ambulanţă regională cu personalitate juridică vor funcţiona în subordinea Ministerului Sănătăţii, la care se adaugă 33 de staţii judeţene de ambulanţă”, precizează Florin Roman pe reţeaua de socializare.

Citiţi aici mai multe despre proiectul de reorganizare a sistemului de sănătate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax